INGATLAN KÍNÁLATUNK

Lakás Családi ház Telek Hétvégi ház/nyaraló Üzleti, ipari ingatlan Garázs Kastély, villa Tanya, mg. terület

Rólunk

Cégünk 1987 óta tevékenykedik a soproni ingatlanpiacon, Tér és Forma Ingatlanközvetítő Vállalkozási Bt. néven alakult, elsőként Sopronban.

A Tér és Forma Ingatlanforgalmazó Közvetítő Értékbecslő és Szolgáltató Kft. 1992. szeptember 30-án jött létre átalakulással, ma már a soproni ingatlanpiac elismert és sikeres szereplőjeként professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek az ingatlanpiac valamennyi szegmensén.

A Tér és Forma Ingatlan Kft. lakóingatlanok adásvételével, bérbeadásával, telkek, üzletek, irodák, ipari ingatlanok közvetítésével; értékbecsléssel, és szakmai tanácsadással foglalkozik. Társaságunk végez hitelbiztosítéki értékbecslést a MKB Bank Zrt. részére soproni és környékbeli ingatlanok tekintetében, valamint Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából is. A Sopron Bank Burgenland Zrt. megbízásából végzünk ipari- mezőgazdasági (szántó és erdő is) és kereskedelmi létesítmények értékmeghatározását. Azon speciális szakvélemények készítésénél, ahol szükséges igazságügyi szakértők bevonásával dolgozunk. Segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek az ingatlanügylet lebonyolításában, árkialakításban, szerződéses feltételek meghatározásában, adásvételhez kapcsolódó jogi ügyintézés lebonyolításával (ügyvéd, földhivatal) és szakmai tanácsadással. Tőke: A cégünk fejlődését mutatja, hogy saját vagyona az elmúlt évek alatt több mint tízszeresére emelkedett, a jelenlegi jegyzett tőke 10,53 M Ft. Éves forgalmunk dinamikusan fejlődik, amely kiegyensúlyozott és korszerű gazdálkodásunk eredménye.

Tagságok: Társaságunk tagja a Magyar Ingatlanforgalmazók Szövetségének, az OriGo Ingatlanbörze Egyesülésnek, valamint a FIABCI világszervezetnek. Társaságunk képviseli a megyét a Kereskedelmi és Iparkamara országos szervezetében.

Tulajdonosok: Jelenleg a társaságunk három magánszemély: Sághy Edit, Sághy Jenőné, és Mühl Berta tulajdonát képezi.

Sághy Edit ügyvezető igazgató:

Üzemmérnök 345/1981
Államigazgatási Szakvizsga 1985
Ingatlanközvetítő, értékbecslő 856/1990
Nemzetközi ingatlangazdász 36/632/96
(BME-BKE-ESSEC)

Mühl Berta:

Okleveles építőmérnök 99/2003
Ingatlanközvetítő, értékbecslő 03623/2003
Mérnök Közgazdász ML-75/2007


Kiemelkedő szakértelem

Munkatársaink: diplomával, megfelelő képzettséggel, komoly szakmai gyakorlattal és angol-német nyelvtudással rendelkeznek. Társ ingatlanközvetítők, illetve széleskörű szakmai kapcsolataink révén az ország szinte egész területén magasan kvalifikált szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére. Biztosítjuk a naprakész információt és gyors korrekt ügyintézést.

Müködési területünk: Sopron és vonzáskörzete; Budapest, e területekről várjuk Ügyfeleink megbízásait vétel, eladás, bérlet tekintetében.

Ügyfeleink kérésére biztosítunk: ügyvéd, hiteltanácsadó, építész, kivitelező.

Jutalék: Ügyfelünk, amennyiben a megbízás kizárólagos, a sikeres közvetítői munka után, az eladási ár 2,5%+ÁFA* megbízási díjat fizet. Amennyiben a szerződés nem kizárólagos, az Ügyfél a megbízás aláírásával egyidejűleg 4.000,-Ft+Áfa regisztrációs díjat fizet, és a sikeres közvetítést követően az eladási ár 3%-át+ÁFA

*ÁFA köteles tevékenység esetén.

Kizárólagosság: Választható.

A biztos és korrekt ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Tisztelettel:
Sághy Edit
ügyvezető igazgató