INGATLAN KÍNÁLATUNK

Lakás Családi ház Telek Hétvégi ház/nyaraló Üzleti, ipari ingatlan Garázs Kastély, villa Tanya, mg. terület

Szolgáltatásaink

A Tér és Forma Ingatlan Kft. lakóingatlanok adásvételével, bérbeadásával, telkek, üzletek, irodák, ipari ingatlanok közvetítésével; értékbecsléssel, és szakmai tanácsadással foglalkozik.
Segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek az ingatlanügylet lebonyolításában, árkialakításban, szerződéses feltételek meghatározásában, adásvételhez kapcsolódó jogi ügyintézés lebonyolításával (ügyvéd, földhivatal) és szakmai tanácsadással.

Ingatlanközvetítés

Regisztrációs díj nélkül ingyenes nyilvántartásunkban szerepeltetjük az ingatlant, illetve partnerirodáknál, ingatlanos adatbázisokban, levelezőrendszerben hirdetjük, honlapunkon szerepeltetjük, újságban, hirdetőtáblán keresztül értékesítjük az ingatlant.

Személyes kapcsolattartás során az ügyfeleket folyamatosan tájékoztatjuk, kollégánk kíséri a vevőjelölteket az ingatlan megtekintése során.

Sikeres közvetítés esetén a teljes körű jogi ügyintézésben, szerződések előkészítésében amennyiben igény van rá részt veszünk.

Bérbeadás vétel esetén ingatlan átadás-átvétel megszervezésében, szerződéskötés lebonyolításában részt veszünk.

Értékbecslés

Értékesítési célú értékbecsléseinket a szakmai szervezetek ajánlásai valamint az Állóeszköz Értékelők Európai Csoportja (TEGOVOFA) által kifejlesztett állóeszköz értékelési útmutató alapjain végezzük számítógépes program felhasználásával.

A hitelbiztosítéki értékelést a pénzügyminiszter 32/2000 (VIII. 29.) -i módosított 25/1997 (VII. 1) PM rendeletében rögzített módszertani elvek szerint végezzük. Az ingatlanok értékelésénél, értékbecslésénél a Tér és Forma Ingatlan Kft. szükség szerint a RICS és EVS 2003 előírásait is figyelembe veszi.

Speciális szakvélemények készítésénél, ahol szükséges igazságügyi szakértők bevonásával dolgozunk, ez a tény a magas fokú szakmai tudás mellett biztosítja a valós illetékhivatali adatok ismeretein alapuló értékmeghatározást.

Vállalási határidőnk 3-10 munkanap között mozog, az ingatlan típusától függően.

A kész szakvéleményeket 2 példányban, színes fotómelléklettel, kötve adjuk át.

Ingatlan üzemeltetés, hasznosítás, bérbeadás

Megbízóink részére vállaljuk társasházak közös képviseletét, illetve saját és külső tulajdonú ingatlanok rendeltetésszerű használatra alkalmas állapot feltételeinek biztosítását.

Ingatlan tanácsadás

Befektetés célú ingatlanvásárlásához tanácsot adunk, felkutatunk megfelelő ingatlanokat,

tájékoztatjuk a hitelfelvételi lehetőségekről, állami támogatásokról, kedvezményekről.

Ha szükséges, gyorsított ügyvédi, földhivatali segítséget nyújtunk.

Bármilyen ingatlannal kapcsolatos szakmai tanácsadást végzünk.

Hitelközvetítés